22 EYLÜL 2016 PERŞEMBE GÜNDEM HABERLERİ

GAZETE MANŞETLERİ
AYDINLIK : BOMBALAR TAMAM BİRGÜN : KORSAN YASAMA
CUMHURİYET : BAHAMA SÜRPRİZLERİ CUMHURİYET : İKTİDARA 'ÖKSÜZ' GÖNDERMESİ
DAILY SABAH : ERDOGAN CITES CHILD DEATHS AS PROOF OF WORLD S NEGLECT OF REFUGEES DİRİLİŞ POSTASI : "KUR'AN-I KERİM VE SİYER DERSLERİ MÜFREDATA DAHİL EDİLSİN"
DÜNYA : NAKLİYECİNİN GÖZÜ 10 EKİM TOPLANTISINDA GAZETE HARBİ : MEYDAN OKUDU
GÜNEŞ : O OKULLAR ONLARINMIŞ GÜNLÜK EVRENSEL : ZİRVEDE SEFAHAT AŞAĞIDA SEFALET
GÜNLÜK EVRENSEL : ZİRVEDE SEFAHAT AŞAĞIDA SEFALET HABERTÜRK : KREDİDE YENİ DONEM
HABERTÜRK : UÇUŞA YASAK HÜRRİYET : ÖKSÜZ TUTANAĞI
HÜRRİYET DAILY NEWS : MIGRANTS TO RECEIVE EU FUNDS VIA RED CRESCENT İSTİKLAL : HDP YE İFADE ŞOKU
KARAR : RAKKA SATRANCI
GÜNDEM YUKARI

BAKAN IŞIK: 'KENDİ PİYADEMİZLE KATILMAYACAĞIZ'

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, El Bab'a yönelik operasyon planıyla ilgili konuştu, "Operasyona kendi piyademizle katılmayacağız" dedi.
OKU / İZLE

ANKARA VALİLİĞİ: VURULAN KİŞİ MECZUP GÖRÜNÜMLÜ

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Ankara Büyükelçiliğine girmeye çalışan bir saldırganın vurulduğunu açıkladı. Ankara Valiliği ise slogan atarak elçiliğe hareket eden Osman Nuri Çalışkan'ın polisin ikazına uymaması sonrası bacağından vurulduğunu bildirdi. Valilik Çalışkan için 'meczup görünümlü' ifadesini kullandı.
OKU / İZLE

MEHMET ALTAN TUTUKLANDI, AHMET ALTAN İSE SERBEST BIRAKILDI

FETÖ soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen Prof. Dr. Mehmet Altan tutuklandı, gazeteci yazar Ahmet Altan'ın ise serbest bırakılmasına karar verildi.
OKU / İZLE
EKONOMİ YUKARI

BAŞBAKAN YILDIRIM: TAKSİT SINIRINI 9 AYDAN 12 AYA ÇIKARDIK

Başbakan Binali Yıldırım, "Genel kredi taksit sınırını 9 aydan 12 aya çıkarmış olduk. Bazı ürünlerde farklı kredi taksit sayısı olabiliyor, daha az, daha farklı olanlar var ama her halükarda 12 aydan daha fazla olmuyor. İkincisi, kredi kartlarının borç bakiyelerini yeniden yapılandırma imkanı getiriyoruz." dedi.
OKU / İZLE

MALİYE BAKANI AĞBAL: ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİNDE YENİ DÜZENLEME YAPILACAK

Maliye Bakanı Ağbal, "Son 3 ayda asgari geçim indirimi uygulamasını bir ileri adıma taşıyoruz. Bir kişinin herhangi bir şekilde geliri bin 300 liranın altına düşmüşse ilave asgari geçim indirimi hesaplayacağız." dedi. </>
OKU / İZLE

BAKAN ÇELİK: ET FİYATLARI STABİL HALE GELECEK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Bakan, "Et fiyatları önümüzdeki günlerde çok daha stabil hale gelecek ve üretici zarar etmeyecek" dedi.
OKU / İZLE

15 TEMMUZ'UN ŞOKU ATLATILDI

18 Temmuz'da Türkiye'nin notunu negatif izlemeye alan Moody's dün çark ederek "Türkiye ekonomisinin darbe girişiminden sonra yaşadığı şok büyük ölçüde kayboldu" dedi.
OKU / İZLE

GELİR DAĞILIMI VERİLERİ AÇIKLANDI

Türkiye'de en yüksek gelire sahip yüzde 20'lik grubun toplam gelirden aldığı pay bir önceki yıla göre 0,6 puan artarak yüzde 46,5'e yükseldi.
OKU / İZLE

KATAR'DA 200 MİLYAR DOLARLIK KUPA FIRSATI

Kalkınma Bakanı Elvan, 2022'de Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da Türk müteahhitler için devreye girdi. Katar, 2030'a kadar 200 milyar dolarlık yatırım planlıyor. </>
OKU / İZLE

AŞTİ'NİN YENİ YERİ KESİNLEŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen yeni otobüs terminali, NATO Yolu ve Çevre Yolu'nun kesiştiği noktada, eski Mamak çöplüğünün yanında bulunan 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek.
OKU / İZLE

700 BİN KİŞİ SORGULANIYOR

Bankacılık sırları kapsamından çıkartılan Bank Asya için TMSF'ye 'Ekteki personelin hesabı var mıdır?' sorusuyla dilekçe yağıyor. Bu dilekçelere yanıt vermek için hafta sonu dâhil çalışan TMSF, bu çerçevede yaklaşık 1 milyon 600 bin hesabı incelerken, 700 bin kişinin sorgulamasını yapıyor.
OKU / İZLE

TÜRKİYE'DE YENİDEN 'DOĞAN' HOLLANDALI

Japon Suzuki distribütörlüğü ile otomotiv sektörüne geri dönen Doğan Holding, ağır ticari alanında da faaliyet göstermeye başlıyor. Holding çatısı altında yeni kurulan Glokal Motorlu Araçlar Pazarlama Şirketi, Hollandalı DAF'a satış, servis ve yedek parça hizmeti vererek en büyük bayisi olacak.
OKU / İZLE

ŞAHENK, REİNA'YI TAHLİYE ETTİRİYOR

Ferit Şahenk'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Doğuş Holding'in grup şirketlerinden biri olan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşletmeciliği, Reina'yı tahliye etmesi için iki yıl önce kiracı Mehmet Koçarslan'ın şirketine dava açtı. Davayı kabul eden mahkeme, Koçarslan'ın işlettiği Reina'nın tahliyesine karar verdi. (Hürriyet)
OKU / İZLE
POLİTİKA YUKARI

AK PARTİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KÖŞESİ AÇILDI

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nin 4. katında hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri Köşesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un, Türkiye'nin 79 milyon vatan evladının kahramanlık destanı olduğunu söyledi.
OKU / İZLE

AK PARTİ'DE TÜM ETKİNLİKLER YASAKLANDI

AK Parti Genel Merkezi, illerdeki parti teşkilatlarına gönderdiği genelge ile belediyelerin de dâhil olduğu tüm parti teşkilatlarının etkinliklerini yasakladı.
OKU / İZLE

KILIÇDAROĞLU: "OHAL DERHAL KALDIRILMALI"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "OHAL'in uzatılacağı söyleniyor. Ama derhal kaldırılmalı. OHAL ilan edileli 2 ay geçti, böyle bir uzatma düşünülemez, OHAL uygulamasına derhal son verilmelidir. CHP, hep hukuku savundu. Demokrasiyi savunan bir partinin OHAL uygulamalarını görmezlikten gelmesi doğru değildir. "dedi.
OKU / İZLE

BÖKE: KHK'LARI HEMEN AYM'YE TAŞIYACAĞIZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, "Anayasada çizilen sınırları açıkça aşan, darbe fırsatçılığıyla sivil bir diktatörlük kurmuş olan KHK'ları hemen Anayasa Mahkemesine taşıyacağız. Başka muhalefet partileri ne yapar bilemeyiz ama CHP, ne halkın iradesine yedek kabul eder ne de iktidarın antidemokratik uygulamalarının yedek lastiği olur" dedi. </>
OKU / İZLE

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ İLE HDP'Lİ 6 MİLLETVEKİLİ İFADEYE ÇAĞRILDI

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu HDP'li 8 milletvekiline, ifadeleri alınmak üzere davetiye çıkarıldığı bildirildi. </>
OKU / İZLE

DEMİRTAŞ: MİLLETVEKİLLERİMİZİN TUTUKLANMASINA DÖNÜK HAZIRLIK VAR

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İçişleri Bakanı'nın 22 ilin valisini olağanüstü bir şekilde çağırıp güvenlik toplantısı yapmasına işaret etti, hükümetin bazı HDP'li milletvekillerine dönük tutuklama hazırlığında olduğunu söyledi. Demirtaş, Türkiye'nin Suriye politikası için de "Hatadan çıkışın tek yolu Kürtler ile işbirliğidir" değerlendirmesinde bulundu. </>
OKU / İZLE

DOLARDAKİ SERİ BYLOCK ŞİFRESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yakın çevresiyle yaptığı sohbette ilginç bir 'ByLock' bilgisi paylaştı. Bahçeli, FETÖ üyelerinde bulunan F serili bir dolarların seri numarasının, ByLock yazışma sisteminin şifresi olduğunu söyledi.
OKU / İZLE
DÜNYA YUKARI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "FETÖ'YE KARŞI ÖNLEM ALIN, YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR"

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ ile bu aşamada mücadele etmezseniz yarın çok geç olabilir. FETÖ'ye karşı buradaki herkesi gerekli önlemleri almaya çağırıyorum" dedi.
OKU / İZLE

YUNANİSTAN'DAN 3 DARBECİ ASKERE RET

15 Temmuz darbe girişimi sonrası helikopterle Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerden 3'ünün sığınma talebi reddedildi. Diğer darbeci askerlerin sığınma başvurularıyla ilgili işlemler ise halen sürüyor.
OKU / İZLE

ASSELBORN'DAN TÜRKİYE İÇİN VİZE SERBESTİSİ TARİHİ

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Türklere vize serbestisinin 2017 başında yürürlüğe girebileceğini söyledi. Asselborn, darbe girişimine AB'nin tepkisi konusunda da özeleştiride bulundu.
OKU / İZLE

KERRY'DEN 'SURİYE' AÇIKLAMASI

ABD Dışişleri Bakanı Kerry: "Suriye savaş uçaklarının, meşru muhalefetin bulunduğu bölgelerde uçması sınırlandırılabilir. (Suriye'deki) Uçuşlara sınırlama getirmeliyiz. Bu, Suriye rejiminin 'El Nusra Cephesi'yle mücadele ediyorum' bahanesiyle sivil hedeflere saldırmasını engeller." dedi. </>
OKU / İZLE

FED FAİZ ORANLARINI DEĞİŞTİRMEDİ

Amerikan Merkez Bankası (Fed), Eylül ayı Federal Açık Piyasa (FOMC) toplantısının ardından yüzde 0,25-0,50 aralığındaki faiz oranlarında bir değişikliğe gitmediğini açıkladı.
OKU / İZLE
SPOR YUKARI

GALATASARAY, HAKAN ŞÜKÜR DÂHİL 5 İSMİ İHRAÇ ETTİ

Galatasaray Kulübü'nde; Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Şahabettin Harput ve Hüseyin Avni Mutlu'nun üyelikleri üyelikten ihraç edildi.
OKU / İZLE
TÜM GAZETE MANŞETLERİ YUKARI
AYDINLIK : BOMBALAR TAMAM BİRGÜN : KORSAN YASAMA
CUMHURİYET : BAHAMA SÜRPRİZLERİ CUMHURİYET : İKTİDARA 'ÖKSÜZ' GÖNDERMESİ
DAILY SABAH : ERDOGAN CITES CHILD DEATHS AS PROOF OF WORLD S NEGLECT OF REFUGEES DİRİLİŞ POSTASI : "KUR'AN-I KERİM VE SİYER DERSLERİ MÜFREDATA DAHİL EDİLSİN"
DÜNYA : NAKLİYECİNİN GÖZÜ 10 EKİM TOPLANTISINDA GAZETE HARBİ : MEYDAN OKUDU
GÜNEŞ : O OKULLAR ONLARINMIŞ GÜNLÜK EVRENSEL : ZİRVEDE SEFAHAT AŞAĞIDA SEFALET
GÜNLÜK EVRENSEL : ZİRVEDE SEFAHAT AŞAĞIDA SEFALET HABERTÜRK : KREDİDE YENİ DONEM
HABERTÜRK : UÇUŞA YASAK HÜRRİYET : ÖKSÜZ TUTANAĞI
HÜRRİYET DAILY NEWS : MIGRANTS TO RECEIVE EU FUNDS VIA RED CRESCENT İSTİKLAL : HDP YE İFADE ŞOKU
KARAR : RAKKA SATRANCI MİLAT : FIRAT CEPHESİ GENİŞLİYOR
MİLLİ GAZETE : MİLLİ MANEŞTLERİ BAKAN GÖRÜR MİLLİYET : KREDİDE YENİ DÖNEM
MİLLİYET : MESAJLAR YERİNİ BULDU ORTADOĞU : EL BAB HAZIRLIĞI
POSTA : İKİYÜZLÜLÜK SABAH : MAZLUMLARIN SESİ ERDOĞAN
SÖZCÜ : FETÖ'NÜN İMAMI DARBEYİ ŞEHİDİN EVİNDEN YÖNETMİŞ STAR : TİTİZ İNCELEME
TAKVİM : ABD YE 5 MESAJ TÜRKİYE'DE YENİ ÇAĞ : 51. EYALETTE PKK İÇİN YARDIM ÜSSÜ
VATAN : NO FLY ZONE SÜRPRİZİ YENİ AKİT : FETÖ'NÜN ALLAH KORKUSU YOK
YENİ ASYA : GELİR DAĞILIMINDA ADALETSİZLİK ARTTI YENİ BİRLİK : ABD PKK'YI SİLAHLANDIRACAK
YENİ MESAJ : PARA ZENGİNDE BORÇ FAKİRDE YENİ ŞAFAK : ABD BAYRAĞI İSTEMİYORUZ
YURT GAZETESİ : PİYADELER EL BAB İÇİN BEKLEMEDE